جلوگیری از کپی کردن مطالب

بازاریابی شبکه ای ، Billionaire Builders Team - استیک آلکالاین
آپلود عکس رایگان و دائمی



		



محصولی از سری محصولات آب هوشمند نوترون می باشد که در جهت ارتقاء سطح سلامت و بهداشت جامعه، تهیه و به بازار عرضه گردیده است.
سرامیک بال های موجود در این محصول که با تکنولوژی ژاپن در کشور هنگ کنگ تولید شده اند باعث تغییرات بسیار مفیدی در آب به شرح زیر می گردد:
افزایش PH آب و تغییر آب از حالت اسیدی به حالت قلیایی
کاهش خاصیت اکسید کنندگی آب
افزایش چشمگیر خاصیت آنتی اکسیدانی آب (ORP)
برخی بر این باورند که آب قلیایی قدرتمندترین شفایی است که برای انسان شناخته شده است.


آب اسیدی چیست؟

آب و به صورت کلی همه مایعات دارای فاکتوری به اسم PH هستند که عددی بین 14-0 می‌باشد. این عدد نشان دهنده میزان غلظت یون‌های هیدروژن محلول در آن مایع است. مایعی که PH آن 7 باشد خنثی است و هرچقدر این عدد کوچکتر باشد نشانه اسیدیتی بیشتر و هر قدر بیشتر از 7 باشد نشانه قلیایی بودن بیشتر آب است. آب آشامیدنی چه به صورت عادی و چه به صورت معدنی، PH بین 6.7 تا 7.4 دارد که این نشانه اسیدی بودن آن است. مواد اسیدی دارای خاصیت خورندگی بیشتری هستند و مصرف آن باعث بالا رفت حالت اسیدی بدن می‌شود که سبب اکسید شدن راحت‌تر سلول‌های بدن می‌گردد. آب‌های اسیدی دارای فاکتور ORP+ هستند و این یعنی میزان قدرت اکسیدکنندگی یک مایع، که به حضور اکسیژن‌های فعال در مایع بستگی دارد.این مسئله به این معنا می‌باشد که وجود اکسیژن‌های فعال بیشتر به معنای خاصیت اکسیدکنندگی بالاتر و ناسالم بودن آن مایع است.

 

چرا باید آب قلیایی مصرف کرد؟


تحقیقات معتبر دانشگاهی و علمی استاندارد نشان می‌دهد که یکی از موثرترین راه‌های تداوم سلامتی در بدن، مصرف آب قلیایی است. آب قلیایی به آبی گفته می‌شود که PH آن بالاتر از 8 باشد و همچنین ORP پایین‌تری نسبت به آب‌های آشامیدنی و معمولی، معدنی و شهری داشته باشد. آب قلیایی با PH بالاتر از 8 به سلامت دستگاه گوارش شما کمک می‌کند تا عملکرد بهتر و منظم‌تری داشته باشد. ORP پایین در آب قلیایی آلکالاین باعث به وجود آمدن حالت آنتی اکسیدان می‌شود. آنتی اکسیدان به موادی خطاب می‌شود که خاصیت ضد اکسیدکنندگی داشته باشند. به عنوان مثال همانگونه که تجمع آب بر روی فلزاتی همچون آهن، فولاد و مس باعث اکسید شدن یا به عبارتی زنگ زدن آن‌ها می‌شود، تجمع آب با خاصیت اسیدی و PH پایین و ORP بالا در بدن نیز باعث اکسید شدن سلول‌های بدن می‌گردد، تجمع سلول‌های اکسید شده در بدن نیز یکی از عوامل اصلی سرطان در انسان نیز شناخته شده است. از دیگر خوراکی‌هایی که باعث بوجود آمدن حالت اسیدی در بدن و اکسید شدن سلول‌ها می‌شوند، می‌توان به نوشابه‌های گازدار و غذاهای آماده که حاوی مواد نگهدارنده هستند، نام برد که مصرف آب قلیایی آلکالاین به از بین بردن تاثیرات سوء این خوراکی‌ها کمک می‌کند.

‌‌

نحوه استفاده:

ابتدا استیک را از بسته بندی خارج کنید و آن را با آب معمولی بشویید. سپس آن را در داخل یک بطری آب نیم لیتری قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت 1 الی 2 ساعت در بطری باقی بماند. اکنون آب بطری آلکالاین و قلیایی است و می‌توانید آن را میل نمایید. می‌توانید از 2 استیک مجزا در 2 بطری جداگانه استفاده کنید تا همواره آب آلکالاین در دسترس داشته باشید. هر استیک می‌تواند تا 270 بطری 0/5 لیتری را قلیایی کند و پس از آن خاصیت آن به مرور کاهش می‌یابد. حتما توجه داشته باشید که از نوشیدن آبی که استیک در آن بیش از 48 ساعت باقی مانده است خودداری کنید و از مصرف بیش از 2 لیتر آب آلکالاین در طول شبانه روز امتناع ورزید. از شکستن، حرارت دادن، قرار دادن در آب جوش و همچنین قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید جلوگیری کنید. توصیه می‌شود که پس از یک ماه مصرف استیک آن را در ظرفی حاوی آب و سرکه قرار داده و خوب تکان دهید و سپس آن را با آب معمولی بشویید و دوباره مورد استفاده قرار دهید. مصرف آب آلکالاین برای کلیه افراد بجز نوزادان و بیماران حاد کلیوی بلامانع است.



اطلاعات کامل تر:

خواص آنتی اکسیدانی استیک آلکالاین

از زمان اولین مطالعات دانشمندان بر روی خواص مفید آب های قلیایی بیش از یک قرن می گذرد. آب قلیایی تولیدشده توسط استیک آلکالاین به دلیل تامین املاح ضروری بدن نظیر کلسیم و منیزیم می تواند از بروز برخی بیماری های مزمن مانند بیماری‌های قلبی، بالا رفتن فشارخون، دیابت و البته پوکی‌ استخوان جلوگیری کند.

دستگاه استیک آلکالاین 

استیک آلکالاین (alkaline stick) یک فیلتر قابل حمل است که هرگاه در بطری نیم لیتری آب قرار بگیرد، بعد از 15 دقیقه الی دو ساعت یون فلزات قلیایی نظیر منیزیوم و کلسیم را به آب داده و خواص سلامتبخش به آب می دهد.
 فلزات قلیایی از یک سو موجب تعادل اسید و باز در بدن شده و از طرف دیگر، آب را یونیزه کرده و هیدروژن فعال تولید می کنند که خواص آنتی اکسیدانی بالایی دارد. با وجود اینکه بیش از یک دهه از عرضه این محصول به بازارهای جهانی می گذرد، استفاده از آن در ایران رایج نشده است.

 از زمان اولین مطالعات دانشمندان بر روی خواص مفید آب های قلیایی بیش از یک قرن می گذرد.
 آب قلیایی تولیدشده توسط استیک الکالاین به دلیل تامین املاح ضروری بدن نظیر کلسیم و منیزیم می تواند از بروز برخی بیماری های مزمن مانند بیماری‌های قلبی، بالا رفتن فشار خون، دیابت و البته پوکی‌ استخوان جلوگیری کند.
 
در گذشته آب قلیایی از چشمه های درمانی تامین می شد. معروف ترین چشمه های آب قلیایی، چشمه زمزم در عربستان، نوردنائو (nordenau water) در آلمان، هیتا تنریوسویی (hita tenryosui water) در ژاپن و تلاکوت (Tlacote) در مکزیک است.
 
زندگی شهری، استفاده همگانی از آب چشمه های قلیایی را محدود کرده است. به همین دلیل دانشمندان برای تولید آبی با خواص مشابه چشمه های قلیایی به فعالیت پرداختند.
آب آشامیدنی تولیدشده توسط استیک آلکالاین، به طور بالقوه یک روش درمانی و پیشگیرانه جدید برای سندرم متابولیک است
در ژاپن مطالعه بر روی آب قلیایی از سال 1931 آغاز شد و در سال 1966 وزارت بهداشت ژاپن استفاده از آب قلیایی را برای اسهال مزمن، سوء هاضمه، تخمیر غیرطبیعی دستگاه گوارش و ترش کردن معده مجاز اعلام کرد. در سال 1994 بنیاد آب عملگرای ژاپن با حمایت وزارت بهداشت تاسیس شد. محققان اعتقاد دارند که عمده ترین خاصیت آب های قلیایی، به قدرت آنتی اکسیدانی آن مربوط می شود.
 
آنتی اکسیدان ها، رادیکال های آزاد را خنثی می کنند

هر اتم از یک هسته در مرکز و تعدادی الکترون در اطراف آن تشکیل شده است. دو یا چند اتم می توانند با هم ترکیب شوند و با اشتراک گذاشتن الکترون هایشان، تشکیل یک مولکول بدهند.
 
در فرآیند تولید انرژی در بدن که در واقع یک فرآیند اکسیدشدن بیولوژیکی است، الکترون ها از یک مولکول اکسیژن به مولکولی دیگر منتقل می شوند. اما گاهی یک الکترون از این چرخه می گریزد و همین الکترون فراری است که رادیکال آزاد نامیده می شود.
 متاسفانه با تغییر روش زندگی صنعتی، شهرنشینی و همچنین بالا بودن عوامل استرس‌زا، میزان رادیکال‌های آزاد در بدن ما بسیار زیاد شده است.
 مصرف سیگار، شکسته شدن ناقص چربی و یا پروتئین در بدن، قرار گرفتن در معرض عوامل سرطان زا مانند نیترات ها، استرس های محیطی، سرب و مواد شیمیایی آسیب رسان همگی باعث ایجاد رادیکال آزاد در بدن می گردند.
 
رادیکال های آزاد با سرعتی باور نکردنی در هر لحظه در بدن ما تولید می شوند و اگر با همان سرعت به دام نیافتند، می توانند به شدت مشکل زا باشند.
 رادیكال آزاد می تواند به چربی های بدن حمله کند، غشای سلولی را پاره كند و یا مواد سمی را به بافت های دور خود انتشار دهد. این تخریب های غیرقابل جبران، منجر به تغییر عملكرد سلولی و یا مرگ سلولی می شود.
آنتی‌اکسیدان‌ها دارای الکترون اضافی هستند، بنابراین می‌توانند اثر مخرب رادیکال‌های آزاد را در بدن خنثی کنند. این مواد با دادن الکترون به رادیکال‌های آزاد، از تخریب سلول‌های بدن جلوگیری می‌کنند و نقش بسیار مفیدی در احیای مجدد سلامتی بدن ایفا می‌کنند.
 

مروری بر خواص آنتی اکسیدانی استیک آلکالاین

آنتی اکسیدان و رادیکال آزاد

در سال 2001 مطالعه ای در مجله "یافته های الکتروشیمی" نشان داد که آب قلیایی قادر به کاهش رادیکال آزاد در کشت سلولی است. در این مطالعه خواص آنتی اکسیدانی آب های قلیایی به تولید هیدروژن در آب نسبت داده شد.پیش تر خواص آنتی اکسیدانی گاز هیدروژن به اثبات رسیده بود. به همین دلیل به این آب ها، آب غنی از هیدروژن نیز گفته می شود.در سال 2006 یک گروه تحقیقاتی در دانشگاه یونسی کره، تاثیر آب قلیایی تولیدشده توسط استیک آلکالاین را بر موش های مبتلا به دیابت مورد بررسی قرار دادند. دیابت یکی از مهم ترین بیماری های متابولیک است و استفاده از آنتی اکسیدان ها می تواند عوارض ناشی از این بیماری را به طور چشمگیری کاهش دهد.
 
در این مطالعه، آب قلیایی توسط استیک حاوی منیزیم تهیه گردید و طی 32 هفته به موش های آزمایشگاهی داده شد. در پایان دوره، موش هایی که از آب قلیایی استفاده کرده بودند، به طور معنی‌داری میزان قند خون، کلسترول و تری گلیسرید پایین تری نسبت به گروه کنترل داشتند. در سال های اخیر مطالعات بر جامعه انسانی متمرکز شده است و در تمام مطالعات با تاکید بر مفید بودن مصرف روزانه دو لیتر آب قلیایی تولیدشده توسط استیک آلکالاین، خواص آنتی اکسیدانی آن بارها به اثبات رسیده است. هرگاه استیک آلکالاین در بطری نیم لیتری آب قرار بگیرد، بعد از 15 دقیقه الی 2 ساعت آب را یونیزه کرده و هیدروژن فعال تولید می کند. هیدروژن تولیدشده به صورت حباب هایی اطراف استیک قابل مشاهده است ابتلا به سندرم متابولیک بدین معناست که شخص هم زمان مبتلا به بیش از سه بیماری مرتبط با سوخت و ساز بدن باشد. این بیماری‌ها عبارت هستند از: چاقی شکمی، فشار خون بالا، تری گلیسرید خون بالا، کلسترول خوب پایین، قند خون بالا یا مقاوت به انسولین.
 
رادیکال های آزاد، نقش مهمی در بیماری زایی سندرم متابولیک ایفا می کنند. دانشگاه پیتسبورگ ایالات متحده در سال 2009 تاثیر استفاده از استیک آلکالاین توسط بیماران مبتلا به سندرم متابولیک را مورد مطالعه قرار داد. این مطالعه به مدت هشت هفته بر روی بیست نفر مبتلا به سندرم متابولیک صورت گرفت. آب قلیایی غنی از هیدروژن با قرار دادن یک استیک منیزیم فلزی در آب آشامیدنی تولید گردید.
 
مصرف آب قلیایی غنی از هیدروژن به مدت 8 هفته منجر به افزایش 39 درصدی فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان گردید.
 
در پایان نتیجه گرفته شد که آب آشامیدنی تولیدشده توسط استیک آلکالاین، به طور بالقوه یک روش درمانی و پیشگیرانه جدید برای سندرم متابولیک است. استیک آلکالاین یک روش بی خطر، آسان و موثر جهت تولید آب غنی از هیدروژن برای مصرف روزانه پیشنهاد گردید. استرس اکسیداتیو همان پیروزی رادیکال های آزاد بر دفاع آنتی اکسیدانی بدن ماست. انقباض عضلانی در ورزش شدید باعث ایجاد استرس اکسیداتیو می گردد و در زمان تمرین ورزشی بیش از حد، می تواند نقش مهمی در ایجاد عوارضی از قبیل افزایش خستگی داشته باشد. در نتیجه منجر به جراحت های کوچک عضله یا التهاب می گردد. بنابراین اثر آب غنی از هیدروژن بر استرس اکسیداتیو و خستگی عضلانی در اثر ورزش حاد مورد بررسی قرار گرفت.
 
در مطاله ای آزمایشی در دانشگاه هوگو ژاپن، ده بازیکن فوتبال مرد با سن تقریبی 21 سال برای تست ورزش و نمونه خون مورد مطالعه قرار گرفتند. تست ها دو بار اندازه گیری شد که بار اول از آب آشامیدنی معمولی و بار دوم از آب هیدروژنه تولیدشده توسط استیک آلکالاین استفاده شد و نشان داده شد که نوشیدن آب هیدروژنه قبل از ورزش، سطح لاکتات خون را کاهش داده و موجب بهبود افت ناشی از ورزش و عملکرد عضله می گردد. نتایج اولیه نشان داد که آب هیدروژنه می تواند آب مناسبی برای ورزشکاران باشد.
 
در مطالعه ای گسترده تر در دانشگاه شاندونگ، اثرات آب قلیایی غنی از هیدروژن تولیدشده توسط استیک آلکالاین بر بیست بیمار مبتلا به سندرم متابولیک بالقوه مورد مطالعه قرار گرفت. تجزیه و تحلیل سرم نشان داد که مصرف آب غنی از هیدروژن به مدت 10 هفته منجر به کاهش کل کلسترول سرم و سطح LDL می گردد. اکسیداسیون چربی ها به طور قابل توجهی در سرم کاهش یافت. همچنین فاکتورهای التهابی سیستم ایمنی بهبود یافت و منجر به افزایش و بهبود فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در کل سرم گردید. در نتیجه به نظر می رسد مصرف استیک آلکالاین بر کاهش سطح چربی خون و کاهش استرس اکسیداتیو موثر است و می تواند نقش مفیدی در پیشگیری از سندرم متابولیک بالقوه داشته باشد. نتایج این مطالعه سال 2013 در Journal Lipid Research منتشر گردیده است.
 
نتیجه گیری

مطالعات ذکر شده گوشه ای از تحقیقاتی بود که در سال های اخیر بر روی استیک آلکالاین صورت گرفته است و تمامی مطالعات بر اثربخشی و بی ضرر بودن آن تاکید کرده اند. هرگاه استیک آلکالاین در بطری نیم لیتری آب قرار بگیرد، بعد از 15 دقیقه الی 2 ساعت آب را یونیزه کرده و هیدروژن فعال تولید می کند. هیدروژن تولیدشده به صورت حباب هایی اطراف استیک قابل مشاهده است. استیک آلکالاین کاربری ساده ای دارد و توسط شرکت های معتبر در جهان، تولید و عرضه می گردد.
 
میزان قلیایی بودن و املاح فلزات قلیایی آن در حد مجاز است و اکثر شرکت ها، گواهینامه های معتبر جهانی نظیر FDA، NFS و ... را برای محصول خود اخذ کرده اند.آنچه در این میان از اهمیت ویژه ای برخوردار است، اطلاع رسانی دقیق و علمی این محصول همراه با فرهنگ سازی جهت بالا بردن سطح کیفیت زندگی در جامعه است.




طبقه بندی: بازاریابی و فروش،  اطلاعات محصول، 

تاریخ : شنبه 27 دی 1393 | 02:00 ب.ظ __________________________________ نظرات
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.
  • کد نمایش افراد آنلاین
  • 
    شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic